Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.
Producent
Cena
-
od
do
Marynaty wzbogacają smak i aromat potraw mięsnych. Zapewniają wyjątkową kruchość, miękkość i soczystość marynowanym mięsom.
Polecane są do wszystkich rodzajów mięs pieczonych, smażonych oraz przygotowywanych na grillu.
Sól do peklowania mięsa - Peklosól - nadaje kiełbasom i szynkom kolor oraz konserwuje - zwiększa ich trwałość poprzez wstrzymanie rozwoju bakterii.
Saletra do mięsa / potasowa 100g
Stosowana do peklowania wieprzowiny, wołowiny i cielęciny
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 24 godziny
Saletra do mięsa / potasowa 20g
Stosowana do peklowania wieprzowiny, wołowiny i cielęciny
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 24 godziny