Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.
Kotleciarka do mięsa Ma-Ga KM-27/TC22
Opis
Kotleciarka do mięsa KM27/TC22 MAGA
Profesjonalne urządzenie do nacinania i zmiękczania masy włóknistej mięsa
Wyposażone w zespół specjalnie ukształtowanych noży ze stali nierdzewnej wykonuje precyzyjne nacinanie mięsa, dzięki zastosowaniu spiralnego rozlokowania ostrzy na wałkach obrotowych otrzymujemy maksymalny efekt równomiernego rozciągania mięsa za każdym razem użytkowania
Urządzenie znajdzie swoje zastosowanie w sklepach, placówkach zbiorowego żywienia, w zakładach gastronomicznych i przetwórstwa żywności oraz w cateringu,
Wysokie położenie otworu wlotowego zabezpiecza przed dotknięciem obracających się noży na wałkach,
Ułatwiono wymianę modułu które zostały wykonane z aluminium anodowanego,
Zastosowano cichą przekładnie olejową co zmniejszyło koszty eksploatacji oraz spowodowało że zwiększyła się niezawodność użytkowania
Dodatkowym atutem jest podwyższenia w postaci dodatkowych nóżek dzięki temu zwiększył się komfort obsługi, funkcjonalność oraz zwiększyło się bezpieczeństwo pracy
Zastosowanie polerowanej obudowy o regularnych kształtach sprawia, że urządzenie jest bardzo łatwe w czyszczeniu
Opcjonalnie można wykorzystać jako wilk do mielenia mięsa dokładając wkład mielący dedykowany do TC-22
Ograniczenia w użytkowaniu:
Producent nie zaleca używać urządzenia do przetwarzania zmrożonego mięsa, mięsa z kością a także do kruszenia samych kości
Elementy maszyny stykające się z żywnością dlatego urządzenie powinno być myte codziennie, oraz po myciu dokładnie osuszone. Zabrania się mycia całej maszyny strumieniem wody
DANE TECHNICZNE:
Wymiary gabarytowe 643 x 300 x 458(H)mm
Rozstaw nóżek 353 x 300mm
Obroty ślimaka 140obr/min
Stopień ochrony IP33
Poziom hałasu ≤ 75dB
Zasilanie 230V 50Hz 1 faza
Moc 750W
Waga 22 kg
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.