

Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.



Producent
Wybór odpowiedniej osłonki do kiełbas, pasztetów i salcesonów to bardzo ważny etap całej produkcji. By zapewnić swoim wyrobom wyjątkowy smak i odpowiednią prezencję, warto sięgnąć po produkty wysokiej klasy. Proponujemy Państwu wyjątkowo mocne jelita wieprzowe, przeznaczone do wyrobu kiełbas suszonych, wędzonych i parzonych, a także do tych idealnych na grilla czy do gotowania. Znajdziecie tu zarówno osłonki do cienkich wędlin, jak i kątnice doskonałe do kaszanek i salcesonów.
Oferowane przez nas jelita wieprzowe pozwolą na bezproblemowe napełnianie farszem: nawet w rękach mniej doświadczonego rzeźnika nie będą pękać. Można je przechowywać przez około dwanaście miesięcy. By zachowały swoją elastyczność, należy unikać mrożenia – odpowiednim sposobem przechowywania będzie umieszczenie ich w soli lub jej roztworze.











