

Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.



Producent
Cena
-
od
do
Osłonki białkowe wykonywane są z włókien kolagenowych pochodzących z dwoin bydlęcych, części skór bydlęcych otrzymanych w zakładach garbarskich w procesie dwojenia.
Wytwarzane są z wysokogatunkowego kolagenu. Doskonale sprawdzają się w procesie wędzenia. Są przepuszczalne dla powietrza, pary wodnej i dymu. Nadają wędlinom naturalny, apetyczny wygląd. Stosuje się do produkcji wędlin oraz wyrobów wędliniarskich wędzonych i parzonych. Osłonki te mogą występować w następujących kolorach: naturalny, karmelowy, cebulowy, mahoniowy, łososiowy, śliwkowy.
Stosuje się je przy produkcji małych, średnich i dużych kiełbas oraz innych wyrobów wędliniarskich wędzonych oraz parzono - wędzonych.
Osłonki białkowe oferujemy w następujących kalibrach:
fi 22, fi 26, fi 28, fi 32, fi 35, fi 38, fi 40, fi 45, fi 50, fi 55, fi 60, fi 65, fi 70, fi 75, fi 80, fi 100, fi 120
Na osłonkach białkowych możemy sporządzić specjalnie wybrany i zaprojektowany dla Państwa indywidualny nadruk.











