Producenci
Newsletter
Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.
Obsługiwane płatności
Termometr do pieczenia/gotowania 0-250°C, No 101300
Cena regularna:
Cena regularna:
towar niedostępny
dodaj do przechowalni
Opis
Analogowy termometr z wychyłowym wskaźnikiem, wykonany ze stali nierdzewnej.
Pokazuje temperaturę z zakresu od 0 do +250 stopni Celsjusza.
Przeznaczony jest do pomiaru temperatury podczas pieczenia lub gotowania.
Specjalny klips przytrzymuje go do brzegu naczynia, a etui chroni urządzenie przed uszkodzeniem.
Średnica tarczy 5 cm
Długość: 18 cm
Zakres temperatur 0` - 250`C (+/-5`C)
Posiada atest PZH
Czy wiesz, jak ważne dla finalnego efektu jest prawidłowe kontrolowanie temperatury podczas procesu pieczenia, wędzenia czy gotowania? Mamy dla Ciebie sprawdzony sprzęt, który ułatwi Ci pracę w kuchni podczas przygotowywania pysznego, domowego jedzenia.
- Niezbędny w kuchni - do pieczenia, wędzenia, gotowania– jedno urządzenie przydatne w przygotowywaniu wielu rzeczy.
- Z szerokim zakresem pomiaru temperatury - od 0 do 250°C.
- Trwały i solidny - z wysokiej jakości stali nierdzewnej, bezpiecznej dla Twojego zdrowia - posiada atest PZH i jest dopuszczony do kontaktu z żywnością.
- Precyzyjny, z czujnikiem temperatury na szpikulcu (w obszarze między 0,5 cm a 1 cm od początku szpikulca) - Twoje mięsa zawsze wyjdą soczyste lub odpowiednio kruche.
- Wygodny w użytkowaniu - w zestawie specjalny klips utrzymujący go na brzegu naczynia – dzięki niemu w łatwy sposób będziesz kontrolować temperaturę dania.
Nasz termometr kulinarny wykonany jest z wysokiej jakości stali nierdzewnej, dzięki czemu możesz bezpiecznie używać go podczas procesu pieczenia, wędzenia czy gotowania. Urządzenie charakteryzuje się szeroką skalą temperatury - od 0 do 250°C. Dla dokładniejszego pomiaru termometr ma umieszczony w szpikulcu czujnik temperatury - sondę, która precyzyjnie mierzy temperaturę przyrządzanego dania. Urządzenie posiada duży, czytelny zegar z białą tarczą. Termometr uzyskał atest PZH.
Kontrolowanie temperatury może stać się dziecinnie proste? Oczywiście! Aby dokonać prawidłowego pomiaru temperatury wystarczy, że wbijesz sondę termometru w przygotowywane mięso. Czujka termiczna znajduje się między 0,5 cm a 1 cm od początku szpikulca, dlatego warto zadbać o to, by termometr został odpowiednio wbity w przygotowywaną potrawę. Wystarczy chwila, aby odczytać uzyskany wynik.
Użyj naszego profesjonalnego termometru kulinarnego i ciesz się smacznymi, domowymi wyrobami!

Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.