Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.
Termometr do pieczenia/gotowania/szynkowaru 0-120°C, No 100600
Opis
Do sprawdzania temperatury potraw podczas pieczenia i gotowania.
Wykonany ze stali nierdzewnej.
Solidnie wykonany termometr ze stali nierdzewnej idealny do pieczenia różnego rodzaju mięs.
Specjalna podziałka precyzyjnie wskazuje idealna temperaturę pieczenia drobiu, wieprzowiny, cielęciny, jagnięciny oraz wołowiny.
Czujka termiczna znajduje się w obszarze między 1.3 cm a 5 cm od początku szpikulca.
W celu uniknięcia zabrudzeń lub uszkodzenia szpikulec termometru należy przechowywać w plastikowej osłonce, która znajduje się w komplecie.
Średnica tarczy 5 cm
Zakres temperatur 0` - 120`C (+/-2`C)
Posiada atest PZH
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.
Małgorzata
Polecam sklep. Szybka i bezproblemowa obsługa