Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.
Wędliny, wędzonki, szynki, kiełbasy - Tradycyjny smak
Opis
Prawidłowe przyrządzanie, przyprawianie, peklowanie, wędzenie i dojrzewanie takich specjałów, jak szynka, boczek czy kiełbasa kryje wiele tajemnic.
Zacznij odżywiać się zdrowo i smacznie.
W treści książki:
- Jakie mięso wybrać na domowe wyroby
- Jakim sposobem przyrządzić smakowitą wędzonkę, szynkę czy kiełbasę
- Jak dojrzewać i przechowywać wędliny trwałe
- 60 sprawdzonych przepisów na szynki, boczki, kiełbasy surowe, salami, metki, kiełbasy myśliwskie, serwolatki, kaszanki, wątrobianki, salcesony, pasztety
Zostań ekspertem wyrobu domowych wędlin!
Ilość stron: 136
Format: 149x209 mm
Oprawa: Oprawa twarda
Rok wydania: 2018
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.